Skin Improvement

Openingstijden

Maandag op afspraak
Dinsdag 09:00 18:00
Woensdag 09:00 18:00
Donderdag   09:00 12:00
Vrijdag 09:00 12:00
Zaterdag op afspraak

Buiten openingstijden wordt er uitsluitend op afspraak behandeld. 

Skin Improvement
Paterswoldseweg 454
9728 BB Groningen

T: 06 – 30 58 62 61
E: info@skinimprovementgroningen.nl

Skin Improvement

Mijn naam is Kimberley Piek, ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Na een aantal jaren werkervaring te hebben opgedaan bij een gerenommeerde huidkliniek is het nu tijd voor een volgende stap. Een eigen salon.

Ik heb mij gespecialiseerd in huidverbetering en werk daarom uitsluitend met de huidverbeterende lijn van het merk Hannah. Mijn doel is om je een verzorgende en/of huid verbeterende behandeling te geven. Uiteraard staan jouw wensen hierbij centraal.

Neem plaats in mijn stoel en je krijgt meer dan een schoonheidsbehandeling. Mijn behandelingen zijn erop gericht om je huid mooier en jonger te maken. Word elke dag wakker met een stralende huid. Een huid die er gezond uitziet zonder een vale teint. Ik bied je de allerbeste behandeling op het gebied van huidverbetering.

Als gediplomeerd schoonheidsspecialist en hannah Huidcoach & Specialist in Huidverbetering begeleid ik je om je huid in optimale conditie te brengen en te houden. Ik geef je professioneel advies over de juiste behandeling en de juiste producten voor je huid.

Wil je persoonlijk met mij kennis maken? En/of een uitgebreide huid analyse ondergaan. Maak dan een afspraak voor een kosteloos intake gesprek.

Tot ziens bij Skin Improvement.